Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zvrátený prípad z USA. Najprv si objednal mačky na internetovom bazári, potom ich zabíjal
Zdielať na

Zvrátený prípad z USA. Najprv si objednal mačky na internetovom bazári, potom ich zabíjal

Archívne video

ST. PETERS / V americkom štáte Missouri rieši polícia kuriózny prípad. Páchateľ s úchylnými sklonmi si na internete objednával mačky, ktoré následne usmrtil a to nie práve humánnym spôsobom. Políciu upozornil na podozrivé správanie sused páchateľa.

Mladý muž z mesta St. Peters v americkom štáte Missouri si na internetovom bazári vyhľadával inzeráty, v ktorých ľudia ponúkali zadarmo mačky. Ozval sa im, vycestoval za nimi, mačky si odniesol domov a tam ich zabil.

Otrasný prípad odhalila miestna polícia po tom, ako na podozrivé správanie sa páchateľa, 20-ročného Kainea Louzadera, upozornil jeden z jeho susedov. Ten ho raz videl, ako neďaleko svojho domu odhadzuje mŕtvu mačku.

Viacerí susedia teraz hovoria, že telá mŕtvych mačiek, niektoré z nich s odrezanými hlavami, sa povaľovali v blízkosti Louzaderovho domu už od januára.

Páchateľ s úchylnými sklonmi na polícii popísal, že mačky si vyhľadával na stránke Craiglist, a vždy po príchode domov ich usmrtil udupaním alebo uškrtením.

Louzadera v piatok obvinili z týrania zvierat najvyššieho stupňa. Žaloba očakáva vznesenie ďalších obvinení. 

Kuriózny prípad riešili aj policajti v Žiline. Najprv si vyskúšal dámsku spodnú bielizeň, potom mu našli drogy. Viac v reportáži TV JOJ: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy