Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická smrť v potoku. Muž sa pravdepodobne utopil v niekoľko centimetrov hlbokej vode
Zdielať na

Tragická smrť v potoku. Muž sa pravdepodobne utopil v niekoľko centimetrov hlbokej vode

TRENČÍN / Vo štvrtok popoludní našli v Nemšovej bezvládne telo muža, ktorý mal podľa miestnych holdovať alkoholu. Jeho nadmerná konzumácia sa mu zrejme stala osudnou. Muž sa pravdepodobne utopil v niekoľko centimetrov hlbokej vode.

Nepríjemný pohľad sa naskytol malým deťom na prechádzke s učiteľkou v uliciach Nemšovej. V potoku, ktorý prechádza mestskou časťou Kľúčové zbadali nehybné ľudské telo. Išlo o muža, ktorý bol tvárou ponorený vo vode. Už na pohľad bolo zrejmé, že mu už nebolo možné pomôcť. Na miesto preto prišli všetky záchranné zložky. "Lekár záchrannej služby po príchode na miesto už, bohužiaľ, konštatovala iba smrť," povedal Jozef Minár z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby.

"Po príchode na miesto udalosti a následnej obhliadke lekárom dubnickí hasiči vytiahli telo postihnutej osoby z potoka a preniesli na breh,“ uviedol hovorca hasičov v Trenčíne Marián Petrík. Ako dlho bol muž pod hladinou plytkého potoka a za akých okolností do vody spadol, dosiaľ nie je známe. 

Podľa miestnych ide o samotára, ktorý si podľa svedkov rád a často vypil. Policajti našli na brehu aj dve fľaše alkoholu. Jedna mala byť dopitá. Muž nemal na tele žiadne stopy po násilí. "Polícia zistila, že sa jedná o 57-ročného muža z Nemšovej. Privolaná lekárka vylúčila cudzie zavinenie,“ povedal policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička.

Neďaleko miesta, kde muža našli sa nachádzal aj jeho bicykel. Bol opretý o zábradlie a bola na ňom aj taška s nákupom. Je preto pravdepodobné, že 57-ročný Dušan zrejme nevydržal a kúpenú fľašu alkoholu vypil už po ceste domov. Skončilo sa to pre neho tragicky. 

Telo nebohého muža previezli na zdravotnú pitvu. Vzhľadom na to, že nedošlo k spáchaniu žiadneho trestného činu, sa polícia prípadom ďalej nezaoberá.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy