Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Požiar v centre Bratislavy, horel známy hotel
Zdielať na

Požiar v centre Bratislavy, horel známy hotel

BRATISLAVA / V centre hlavného mesta vypukol požiar. Jeden z hotelov zachvátil oheň. Na mieste zasahovala viac ako dvadsiatka hasičov. Z priestorov hotela museli vyviesť viac ako 90 ľudí.

Požiar vypukol v hoteli na Rybnom námestí v Bratislave. Oheň zachvátil jeho fasádu a zateplenie približne do výšky 10 metrov. Na mieste zasahovalo 24 hasičov. "Požiar sa viacmenej šíril zo spodnej časti smerom hore. Keď sme prišli na miesto, hotel bol viac-menej celý evakuovaný. Z hotela bolo evakuovaných cez 90 ľudí," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Branislav Petrovič. Hasiči rozoberali fasádu a aj zateplenie a skryté ohniská hľadali pomocou termokamery. O príčinách vzniku požiaru je ešte predčasné hovoriť.  

 Výška materiálnej škody bude vyčíslená dodatočne. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I už začal trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia. Presná príčina požiaru bude predmetom vyšetrovania a expertízneho skúmania," informovala polícia.

Plamene sa našťastie nedostali do vnútorných priestorov a neprišlo ani k zadymeniu. Po uhasení sa všetci mohli opäť vrátiť späť do hotela.

Pozrite si reportáž o rozsiahlom požiari, ktorý zdevastoval celú ubytovňu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy