Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž mal prísť k policajnej hliadke a udrieť policajta. Na nič si ale nepamätá
Zdielať na

Muž mal prísť k policajnej hliadke a udrieť policajta. Na nič si ale nepamätá

ŽEHRA / Policajti zo Spišských Vlách hliadkovali v osade v Žehre. Zrejme sa to nepozdávalo jednému z obyvateľov. Prišiel k hliadke a policajtovi vrazil mu do tváre. Milan si to ale nepamätá, nafúkal takmer dve promile.

Útočník si incident, ktorý sa odohral v osade nepamätá. Ako prezradil pre TV JOJ, nikdy nepil, no v ten večer urobil výnimku. Podľa Milana dôvodom na opitie sa, bol vážny zdravotný stav jeho brata. Opitý vyšiel pred bytovku a začal kričať na policajnú hliadku. "Ja neviem, či tu boli policajti, či neboli. Lebo ja som mal vypité. Ja neviem čo sa stalo. Či som skočil do policajtov alebo som neskočil do policajtov," uviedol obvinený Milan Jaslo. "To môžem dosvedčiť, že ten Milan Jaslo mal naozaj vypité tak. A teraz neviem, či to na policajtov nadával alebo na tých, čo zbili jeho brata," potvrdil Jozef Horváth, obyvateľ osady. 

"Vulgárnymi výrazmi urážal policajtov a vyhrážal sa im fyzickým útokom. Muž na výzvy zakročujúcich policajtov, aby upustil od protiprávneho konania, nereagoval," informovala Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ Košice. Navyše päsťou vrazil policajtovi do pravej časti tváre. Hliadka preto Milana začala pacifikovať, keďže podľa polície kládol odpor, k slovu sa dostali aj donucovacie prostriedky. Ani to muža neumravnilo, v služobnom aute ešte vylomil stredovú opierku na zadných sedadlách. "Obaja zakročujúci policajti utrpeli podľa predbežnej lekárskej správy ľahké zranenia," dodala Lenka Ivanová.

Milan už je obvinený z útoku na verejného činiteľa. No aj obvinený podal trestné oznámenie na policajtov. Hoci ako tvrdí, udalosti v osade si nepamätá, no čo sa dialo na obvodnom oddelení vie presne. "Oni ma bili a ešte si zavolali na mňa posilu. Čo ja som mal 1,8 vypité. Ja viem, že aj na mňa je trestné oznámenie, ale za čo? Keď ja som bol opitý, ja som nevedel čo ja robím," povedal obvinený. 

Teraz je na ťahu policajná inšpekcia, ktorá preskúma, či bolo odôvodnené použitie takzvaných donucovákov zo strany napadnutých a zranených policajtov

Kickboxer zbil policajtov, tvrdí, že do neho vstúpil satan:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy