Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Auto vo vysokej rýchlosti narazilo a preletelo desiatky metrov. Muž na mieste zomrel
Zdielať na

Auto vo vysokej rýchlosti narazilo a preletelo desiatky metrov. Muž na mieste zomrel

ZLATÉ KLASY / K vážnej dopravnej nehode došlo medzi obcami Zlaté Klasy a Hrubý Šúr. V aute sa nachádzal 40- ročný muž a 25- ročná žena. Zatiaľ nie je jasné, kto bol vodičom. Auto zišlo z cesty do žliabku a následne vyletelo a narazilo do stromu. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky.

K nehode došlo okolo desiatej hodiny večer. Po nehode prišiel o život muž, ženu so zraneniami odviezli záchranári do jednej z bratislavských nemocníc, informáciu na mieste pre TV JOJ potvrdili aj zasahujúci hasiči. Zatiaľ nezistený vodič mal zísť z cesty do žliabku, následne s autom vyletel a narazil do stromu. Auto skončilo o približne 40 metrov ďalej. Podľa našich informácií vodič auta išiel takmer 180 km za hodinu. 

"Keď sme sa dostavili na miesto dopravnej nehody, účastníci boli mimo vozidla. Bola to jedna žena a jeden muž. Žena mala ľahké poranenia, muža sme museli oživovať a bohužiaľ zrážku neprežil," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Leopold Kovács. 

"Pri prechádzaní ľavotočivou zákrutou, z doposiaľ presne nezistených príčin, vyšiel autom mimo cestu vpravo do priekopy, kde narazil do brehu. Auto následne odhodilo do stromu a po pretočení zostalo stáť na ľavom boku, 40-ročný muž z Hurbanovej Vsi, okres Senec, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. V aute sa ešte nachádzala 25-ročná žena z okresu Dunajská Streda, ktorá utrpela ťažké zranenia," uviedla policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.  Vec na mieste prevzal vyšetrovateľ a začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví. Príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje. 

Policajti museli cestu medzi Zlatými Klasmi a Hrubým Šúrom čiastočne uzavrieť. Na miesto dorazili všetky záchranné zložky. Po nehode zostal z auta značky Audi Q7 len kus šrotu. 

Na miesto tragédie sa dostavil aj súdny lekár, znalec z odboru cestnej dopravy a rovnako aj vyšetrovatelia. Tí nehodu dokumentovali až do neskorých nočných hodín. Po Vrak neskôr prišla odťahová služba, ktorá auto z priekopy vytiahla a odviezla. 

Pozrite si reportáž o tragickej nehode pri Rožňave. Muž bol na mieste mŕtvy:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy