Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Razia v bratislavskom Pentagone: Policajti zadržali 7 ľudí, medzi nimi aj ženy
Zdielať na

Razia v bratislavskom Pentagone: Policajti zadržali 7 ľudí, medzi nimi aj ženy

BRATISLAVA / Policajti zasahovali v herni v neslávne známom Pentagone v Podunajských Biskupiciach. Na mieste zadržali papierové skladačky, sáčky s tlakovými uzávermi či injekčné striekačky. V herni v tom čase bolo viac ako dvadsať ľudí. Po policajnej razii zadržali sedem ľudí, z toho dve ženy.

Policajti urobili raziu v herne v Pentgone na Stavbárskej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Kriminalisti spolu s PMJ-čkármi vtrhli do jednej z herní, kde bolo podľa polície 22 ľudí. Na mieste zaistili papierové skladačky či injekčné striekačky. "Počas prehliadky bolo zaistených celkovo 71 papierových skladačiek, viacero kusov priesvitných sáčkov s tlakovými uzávermi ale aj injekčná striekačka s obsahom bielej kryštalickej látky. Tie boli následne zaslané k expertíznemu skúmaniu na Kriminalistický a expertízny ústav Prezídia PZ," informovala polícia. 

​Polícia ľudí prehľadala, u siedmich z nich našli papierové skladačky s obsahom bielej kryštalickej látky. Dve ženy vo veku 27 a 57 rokov a päť mužov vo veku 57, 70, 32, 49 a 41 rokov skončili na polícii. "Počas vykonania služobného zákroku nedošlo k zraneniu osôb. Následným vyšetrovaním ako aj vyvodením možnej trestnoprávnej zodpovednosti voči zadržaným osobám sa v súčasnosti intenzívne zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II," dodala polícia. 

Pozrite si reportáž o razii na juhu Slovenska. Zadržali troch "záhradkárov". Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy