Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Smrteľná nehoda na juhu Slovenska. O život prišiel 38-ročný policajt
Zdielať na

Smrteľná nehoda na juhu Slovenska. O život prišiel 38-ročný policajt

MUĽA / K smrteľnej nehode došlo v nedeľu večer v obci Muľa (okres Veľký Krtíš). O život prišiel 38-ročný Marek, ktorý bol podľa informácií TV JOJ policajtom.

K dopravnej nehode vyrazili záchranné zložky v nedeľu okolo 21:00 hodiny večer. K incidentu došlo pri obci Muľa na juhu Slovenska. V aute sedel 38-ročný Marek, ktorý bol policajtom. Televízii JOJ túto informáciu potvrdila policajná hovorkyňa. 

Marek slúžil v policajnom zbore 16-rokov. V čase tragédie bol však na svojom aute a mal voľno. Aktívne sa venoval futbalu, v nedeľu večer sa vracal zo zápasu. Asi 3 kilometre od svojho domu však havaroval.

Čo sa presne stalo, je predmetom vyšetrovania. Podľa predbežných zistení ale muž zrejme nezvládol zákrutu, vošiel s autom do priekopy, odkiaľ ho odrazilo späť na cestu. Vozidlo sa prevrátilo na strechu, Marek ale vypadol z auta. Privolaný lekár na mieste už len konštatoval smrť. 

"Vyšetrovateľ vo Veľkom Krtíši začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie. Na mieste nehody bol aj znalec z odboru cestnej dopravy a príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. To, či pred jazdou požil alkohol, ukážu výsledky pitvy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy