Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodičovi vbehol do cesty na priechode pre chodcov. Zrazený chlapec z miesta ušiel
Zdielať na

Vodičovi vbehol do cesty na priechode pre chodcov. Zrazený chlapec z miesta ušiel

NITRA / Chodca zrazilo auto, vyletel na čelné sklo zrútil sa na zem a ušiel. Takto sa skončila dopravná nehoda na križovatke v centre Nitry. Na mieste policajti našli už iba šokovaného vodiča. Polícia po zrazenom chodcovi pátra.  Podľa detí, ktoré stáli neďaleko ide o študenta.

Zrážka sa stala na priechode pre chodcov na frekventovanej križovatke. Chlapec chcel aj s kamarátom prebehnúť na druhú stranu. Chlapci, ktorí mali podľa svedkov červenú na priechode nemali čo robiť. Vbehli rovno pod kolesá vodiča, ktorý tadiaľ prechádzal. Zrážke už vodič zabrániť nedokázal a jedného chodca zrazil. K dopravnej nehode došlo na ulici medi obchodným domom v tržnicou.

"Vyzeralo to tak, že sú chlapci v pohode, z ničoho nič sa chytili a rozbehli na autobusovú stanicu," opísala situáciu svedkyňa. Šokovaný vodič sa ešte za chlapcami rozbehol, tí sa mu však stratili v dave. Zrážka vyzerala hrozivo o čom svedčí aj rozbité čelné sklo na vozidle.  

Polícia po zrazenom chodcovi pátra. Podľa detí, ktoré stáli neďaleko ide o študenta. "Mladík bol vo veku asi 17- 19 rokov, približne 175 centimetrov vysoký. Mal blond vlasy a oblečenú čiernu mikinu a nohavice. Na chrbte mal ruksak," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.  pokračovala svedkyňa. Ak by ste vedeli poskytnúť informácie k zrážke alebo chodcovi zavolajte na číslo 158.  

Pozrite si reportáž o nehode, ktorá skončila zázrakom. Vlak na koľajisku zrazil chlapca:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy