Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Muž má vydierať svoju expriateľku. Jej intímne fotky chce zverejniť na sociálnej sieti
Zdielať na

Muž má vydierať svoju expriateľku. Jej intímne fotky chce zverejniť na sociálnej sieti

KOŠICE / Chce, aby mu zaplatila, inak zverejní jej intímne fotky na sociálnych sieťach. Mladá žena z východného Slovenska zažíva peklo. Tvrdí, že takto ju vydiera jej bývalý priateľ, ktorý ju v minulosti viackrát zbil.

Mladá žena tvrdí, že bývalý priateľ ju priviezol na miesto, kde nie je žiaden signál a fyzicky ju napadol. "Riešila  to aj kriminálka, že ma tam nechal, potom ma našli chlapci a zavolali políciu," opísala situáciu žena. Toto je podľa tvrdení ženy len jeden z prípadov, kedy jej mladík nahnal strach. Spolu s rodičmi sa preto obrátila na políciu. Muž ju totiž podľa jej slov vydiera zverejnením jej intímnych fotografií. "Pýtal peniaze od nej, vyhrážal sa jej, mne volal pár krát," povedal otec vydieranej ženy. 

"Vyšetrovateľ OR PZ v Humennom začal v prípade trestné stíhanie vo veci zločinu vydierania, ktorého sa dopustil zatiaľ neznámy páchateľ," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Žene mal podľa jej slov posielať aj spodnú bielizeň. Teraz od ženy žiada, aby mu za nakúpené veci zaplatila. "On mi sám posielal ti veci, ja som mu povedala, že ich nechcem. Vôbec som ich nenosila, stále sú tak v obale ako boli," povedala.  

V tomto prípade ešte nebol nik obvinený. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony polícia bližšie informácie zatiaľ poskytnúť nemôže. "Zákon pre páchateľa tohto trestného činu stanovuje trestnú sadzbu odňatie slobody na 2 až 6 rokov," dodala k celej veci Ligdayová.

Pozrite si reportáž o prípade, kedy muž vydieral len 14-ročné dievča:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy