Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladík sľúbil kamarátom mobily za dobré ceny. Museli na neho podať trestné oznámenie
Zdielať na

Mladík sľúbil kamarátom mobily za dobré ceny. Museli na neho podať trestné oznámenie

BANSKÁ BYSTRICA / Niekoľko Banskobystričanov sa tešilo na špičkový moderný smartfón, no za svoje peniaze nakoniec nedostali nič. Mali to byť originálne mobily, za veľmi dobré ceny. Mladíka, ktorému dali peniaze, polícia obvinila z podvodu.

Najnovšie modely smartfónov mali byť za polovičné ceny, priamo od výrobcu, riadne zabalené aj s certifikátom. Dvadsaťpäťročnému kamarátovi dali peniaze do ruky s tým, že im mobily donesie hneď na druhý deň. "Poškodení si u neho objednali 9 mobilných telefónov, za ktoré mu vopred odovzdali dohodnutú sumu," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Mária Faltániová."Potom začali výhovorky deň od dňa, že hentaké papiere potrebuje, že cez účtovníčku to musí poriešiť," povedal oklamaný Martin. Keď nádejní kupci zistili, že nedostanú ani telefóny ani svoje peniaze naspäť, podali trestné oznámenie. 

Zarážajúce však je, že sa poznajú z futbalových tréningov. Tomáša obvinili z podvodu, spoluhráčom mal dokonca posielať falošné potvrdenie o platbe, no peniaze nikdy neprišli. Obvinený mladík sa na kameru TV JOJ o mobilných telefónoch ale vyjadriť nechcel. 

Pozrite si reportáž o neobvyklej krádeži. Muž okradol svoju babku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy