Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena umrela po útoku žieravinou. Útočníka si mohol niekto najať
Zdielať na

Žena umrela po útoku žieravinou. Útočníka si mohol niekto najať

NOVÉ ZÁMKY / Ráno o pol šiestej prijala polícia v Nových Zámkoch oznámenie, že na Nábrežnej ulici poliala neznáma osoba 39-ročnej žene tvár neznámou žieravinou. Žena bola na rannej prechádzke so psom. Žena svojim zraneniam podľahla.

Pri piatkovom ohavnom čine pred obytným domom v Nových Zámkoch prišla o život 39-ročná žena, ktorá podľahla následkom útoku neznámeho páchateľa. Výsledky predbežného rozboru žieraviny, ktorou jej niekto ráno, keď venčila svojho psa, oblial tvár a rameno, zatiaľ experti nezverejnili.


Portál cas.sk citoval ženu, ktorá sa v osudné ráno tiež pohybovala po sídlisku. Všimla si približne 170 centimetrov vysokého muža v šiltovke a tmavej bunde, ktorý v rukách držal plechovku. Polícia dnes v súvislosti s prípadom nezverejnila žiadne nové informácie, no na prípade intenzívne pracuje. "Ten páchateľ to nemusí urobiť sám, ale môže si niekoho objednať, niekoho, kto je schopný takéhoto skutku, takéto vážne skutky, vrátane vraždy na objednávku, žiaľ nie sú neznáme ani u nás," informoval Robert Máthé, klinický psychológ. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy