Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Polícia potvrdila, že manželia z Modranky boli zavraždení. Začali trestné stíhanie
Zdielať na

Polícia potvrdila, že manželia z Modranky boli zavraždení. Začali trestné stíhanie

Archívna reportáž

TRNAVA / Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Stíhanie sa týka prípadu dvoch mŕtvych osôb, ktoré polícia objavila v sobotu v garáži v trnavskej mestskej časti Modranka. V jednom z rodinných domov našli v garáži mŕtvy manželský pár. Pomoc privolala jedna z dvoch neplnoletých dcér.

Vyšetrovateľ vykonal obhliadku miesta činu aj za účasti obhliadajúceho lekára. Za účelom zistenia presnej príčiny úmrtia a okolnosti, ktoré predchádzali smrti osôb, pribral vyšetrovateľ znalca zo súdneho lekárstva. "Obe telá boli v priebehu nedele podrobené súdnej pitve, ktorej výsledky zatiaľ nemáme k dispozícii. Vyšetrovateľ vykonáva procesné úkony, ktorých cieľom je preveriť viaceré vyšetrovacie verzie a objasniť tak priebeh udalosti. Bližšie informácie zatiaľ nie je možné poskytnúť," uviedla v správe policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

​Podľa informácii TV JOJ políciu v sobotu zalarmovala jedna z dcér manželského páru, ktorý v dome v Modranke býval. Všimla si na chodníku krvavé stopy. Po príchode na miesto polícia privolala na pomoc hasičov, aby otvorili dvere garáže, ktoré boli zamknuté zvnútra. 

Tam našli dve telá bez známok života. Podľa miestnych v dome žili manželia vo veku 47 a 50 rokov. Čo sa presne stalo je zatiaľ predmetom vyšetrovania. Podla informácii TV JOJ našli na telách viaceré bodné zranenia. V garáži údajne našli aj nôž. Miestni tvrdia, že išlo o pokojnú rodinu s dvomi neplnoletými deťmi. Túto tragédiu si nevedia vysvetliť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy