Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po nehode museli vodiča vyslobodzovať hasiči. TV JOJ bola pri zásahu
Zdielať na

Po nehode museli vodiča vyslobodzovať hasiči. TV JOJ bola pri zásahu

REVÚCA / Zrážka dvoch áut na rýchlostnej ceste pri Tornali si vyžiadala dvoch ťažko zranených mužov. Vodiča museli z auta vystrihnúť hasiči. Štábu TV JOJ sa podarilo nakrútiť celý zásah záchranárskych tímov.

Vážna dopravná nehoda sa stala v stredu, krátko pred siedmou večer na rýchlostnej ceste pri Tornali. Hasičom nahlásili zakliesnené osoby. Na miesto vyslali profesionálov z Tornale aj z Rimavskej Soboty.

Na mieste zrážky bolo veľa hasičov a záchranárov, ktorí pomáhali dvom najťažšie zraneným. Spolujazdca do ich príchodu vybrali svedkovia, vodič jedného z áut bol stále zakliesnený. Kým časť hasičov a záchranárov sa venovala spolujazdcovi, druhý tím pracoval na vyslobodzovaní 61-ročného vodiča. Na hlave mal niekoľko centimetrov dlhú tržnú ranu, nohy zakliesnené pod zdemolovanými plechmi. Hrudník si pravdepodobne udrel o volant. Bol ale pri vedomí.

Hasiči odstrihli celú strechu, odtlačili motorovú časť, zraneného muža naložili na board a vybrali z auta. Obidvoch odviezli záchranári do rimavskosobotskej nemocnice, majú zranenia s dobou liečenia nad 42 dní. Otec so synom sa mali otáčať na rýchlostnej ceste, keď do nich narazil vodič z Košíc. Ten sa pri zrážke nezranil. Kto bol v tomto prípade na vine, vyšetrujú policajti. Na mieste bol aj znalec z odboru cestnej dopravy.

Polícia upozorňuje vodičov, aby na cestách zvýšili svoju opatrnosť. Počasie totiž praje motorkárom a preto treba byť o čosi viac opatrní.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy