Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zápach z bytu. Obyvatelia bytovky žili niekoľko dní s mŕtvolou
Zdielať na

Zápach z bytu. Obyvatelia bytovky žili niekoľko dní s mŕtvolou

BRTAISLAVA / Hnilobný zápach obťažoval obyvateľov niekoľkoposchodového domu. Ich obava, ktorú nemal nikto odvahu si preveriť, sa potvrdila. V dome žili niekoľko dní s mŕtvolou.

Podľa predbežných informácii z miesta v pivničných priestoroch sa má nachádzať telo 67-ročného muža. Políciu privolali na miesto obyvatelia domu na Miletičovej ulici v Bratislave. Už dlhšiu dobu bolo v dome cítiť hnilobný zápach. Až v utorok jeden starší pán rozhodol skontrolovať pivnicu. To, čo našiel, nečakal. Na provizórnom ležovisku našiel mŕtvolu v rozklade.

"Na miesto privolaný súdny lekár nezistil na tele muža znaky cudzieho zavinenia, v tejto súvislosti bolo nariadené pochovanie muža v zákonnej lehote," informuje hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. 

Prvotné informácie o bývalom obyvateľovi domu, 67-ročnom Vladimírovi K. sa po obhliadke miesta potvrdili. Muž pred časom býval v dome. Keďže bol podľa susedov problematický, byt v ktorom žil v podnájme, musel opustiť. Pravdepodobne nemal kam ísť, tak si vytvoril v pivnici priestor, v ktorom prebýval. Podľa obhliadajúceho lekára muž pravdepodobne zomrel pred týždňom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy