Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po odkopnutej lopte našli namiesto lopty mŕtvolu
Zdielať na

Po odkopnutej lopte našli namiesto lopty mŕtvolu

BRATISLAVA / Pri futbalovej hre išli hľadať odkopnutú loptu. To, čo však našli, isto nik z hráčov nečakal. Namiesto lopty sa im naskytol nepríjemný pohľad. V húštine totižto objavili nehybné mužské telo, obhliadajúcemu lekárovi ostávalo už len konštatovať smrť.

Popri amatérskom futbalovom zápase na štadióne zažili nezvyčajnú scénu. Jednému z hráčov sa podarilo odkopnúť loptu poza ihrisko, keď sa ju však vydali hľadať, našli namiesto lopty mŕtvolu muža. K incidentu došlo v pondelok v podvečerných hodinách v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa. 

Svedok incidentu uviedol, že nehybné telo muža našli popri pletive na okraji ihriska. Ako sa vybrali po loptu, jeden z hráčov zbadal ležať postavu v húštine. Ihneď sa vybrali skontrolovať životné funkcie. Po pár minutách už na miesto dorazili záchranné zložky, ako aj príslušníci polície, ktorí miesto činu vzápätí zabezpečili. "Muž nereagoval a nedýchal, záchranári mu už po príchode nedokázali pomôcť a lekár musel konštatovať smrť," konštatuje hovorkyňa operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. 

Identita muža zatiaľ známa nie je, nakoľko pri sebe muž doklady nemal. Rovnako nepoznáme, ako dlho ležalo telo nebohého v tráve. Podľa dostupných údajov išlo o muža v strednom veku, s najväčšou pravdepodobnosťou však ide o lokálneho bezdomovca. Práve lokalita medzi železnicou a futbalovým ihriskom je plná bezdomovcov, tí sa zvyknú zdržiavať v starých záhradách. 

"Ohliadajúci súdny lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil. Pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva. Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková. 

Ľudí v kúpeľnom meste Bojnice vystrašila správa o mŕtvej žene, ktorú našli v kúpeľni rodinného domu. V ňom ležala niekoľko dní. Výsledky pitvy naznačujú, že mohlo ísť o vraždu, na jej hlave našli totiž uterák. Viac si pozrite v reportáži Krimi novín:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy