Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia pre futbalový zápas
Zdielať na

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia pre futbalový zápas

BRATISLAVA / Polícia upozorňuje vodičov v hlavnom meste na dopravné obmedzenia, ktoré súvisia s futbalovým zápasom ŠK Slovan – DAC Dunajská Streda. Niekoľko ulíc museli uzatvoriť. Obmedzenia budú pokračovať aj po zápase. Dopravní policajti budú situáciu v cestnej premávke monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení operatívne reagovať.

 Futbalové stretnutie ŠK Slovan – DAC Dunajská Streda sa začína  o 15:00 na štadióne na Tehelnom poli. Vodiči tak musia počítať s viacerými dopravnými obmedzeniami. "Na trase presunu fanúšikov aj v okolí štadióna, treba počítať s možnými čiastočnými dopravnými obmedzeniami. Dopravné obmedzenia sa budú týkať predovšetkým Vajnorskej, Príkopovej, Victora Tegelhoffa, Bajkalskej, Tomášikovej, Trnavskej ulice a ulice Trnavská cesta," uviedla policajná hovorkyňa Veronika Slamková. Dopravní policajti budú situáciu v cestnej premávke monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení operatívne reagovať.

Cieľom opatrení je zabezpečiť ochranu verejného poriadku, ochranu života, zdravia a majetku občanov, plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky pred, počas a po ukončení futbalového zápasu na území Bratislavy. "Polícia žiada občanov, aby počas bezpečnostného opatrenia rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným občanom,"  dodala hovorkyňa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy