Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šokujúci nález na námestí. Na prenosnom záchode bol mŕtvy muž
Zdielať na

Šokujúci nález na námestí. Na prenosnom záchode bol mŕtvy muž

IVANKA PRI DUNAJI / V Ivanke pri Dunaji sa ráno našlo telo mŕtveho muža. Ležalo na prenosnej toalete na Námestí Padlých Hrdinov. Obhliadajúci súdny lekár cudzie zavinenie nepotvrdil.

Podľa polície ide o miestneho 49-ročného muža.Telo bolo nájdené na prenosnom záchode len pár metrov od stánkov trhoviska. Polícia dostala telefonát o náleze muža bez známok života, krátko pred deviatou hodinou ráno. Podľa jedného z predávajúcich stánkarov bol záchod zamknutý z vnútra a bolo potrebné ho otvoriť skrutkovačom. Potom mal nasledovať len pohľad na nehybné telo.

Privolaní záchranári už len skonštatovali smrť. Policajti miesto okamžite opáskovali a čakali na príchod ďalších kolegov a obhliadajúceho súdneho lekára. Ten cudzie zavinenie nepotvrdil, ale ani nevylúčil. To aká bola príčina smrti ukáže až pitva. 

"Vecou sa zaoberá obvodné oddelenie Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bernolákove. Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Výbuch v továrni si vyžiadal viac ako 40 obetí. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy