Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Čašníčku udrel po hlave a ukradol jej takmer 4000 eur. Podľa polície to ale bolo inak
Zdielať na

Čašníčku udrel po hlave a ukradol jej takmer 4000 eur. Podľa polície to ale bolo inak

HUMENNÉ / Čašníčku páchateľ udrel po hlave, poranil na bruchu a z podniku krátko po polnoci ukradol takmer 4000 eur. Žena v panike stlačila prepadové tlačidlo napojené na políciu a do prevádzky okamžite mierili všetci policajti. Rozuzlenie prípadu bolo ale naozaj nečakané.

Krátko po polnoci v jednom z podnikov v centre mesta, pracovníčka stlačila prepadové tlačidlo napojené na pult centralizovanej ochrany. Na miesto preto okamžite zamierila polícia. "Po príchode hliadok na miesto pracovníčka herne oznámila policajtom, že neznámy páchateľ ju udrel zo zadu do hlavy, následkom čoho spadla na zem, z vrecka jej zobral kľúče, ktorými odomkol bezpečnostnú skrinku a z tejto odcudzil hotovosť vo výške 3500 eur," uviedol Marek Lukacko, riaditeľ OR PZ Humenné. 

Zranenú ženu na mieste ošetrili záchranári a previezli ju do nemocnice v Humennom. "Posádka ošetrila pacientku, ktorá mala ranu na hlave a odreniny na iných častiach tela," povedala Katarína Načiniaková, hovorkyňa záchranárskej skupiny.

​Policajti už v prípade začali stíhanie vo veci trestného činu lúpeže. Operatívne previerky ale priniesli nečakaný výsledok. "K žiadnemu lúpežnému prepadnutiu nedošlo, pracovníčka herne si toto prepadnutie vymyslela, aby tak zakryla manko, ktoré bolo zistené pri zúčtovaní dennej tržby," informoval Marek Lukacko, riaditeľ OR PZ Humenné. 

Čašníčka sa vyjadriť nechcela. Hrozí jej stíhanie pre spreneveru a krivú výpoveď.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy