Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vykrádali domy, vzali aj luxusné auto
Zdielať na

Vykrádali domy, vzali aj luxusné auto

Zdroj: noviny.sk

NITRA / Nitrianski kriminalisti zadržali zlodejov, ktorí v Nitre vykrádali rodinné domy. Odniesli si tisíce eur a ukradli aj luxusné auto. Jeden z vykradnutých domov patrí nášmu kolegovi.

Za sériou krádeží v meste pod Zoborom sú dvaja muži. 26-ročný Patrik a o rok starší Martin kradli minimálne v 6. prípadoch. Napríklad v časti Kynek vypáčili balkónové dvere. Prehľadali skrine a aj zásuvky. Na chodbe zo skrine odcudzili šaty a 68 tisíc eur.

Podľa našich informácií majiteľ práve niečo predal a preto mal doma až takú vysokú finančnú hotovosť. To však zlodejom nestačilo a z kuchyne zobrali kľúče od auta. Páchateľ prešiel do garáže odkiaľ ukradol auto značky Mercedes.

Z domu zlodeji ukradli náradie ale aj značkové veci v hodnote okolo 2000 eur. Mužov zaznamenali ak kamery, na ktorých je vidieť, ako veci nakladajú do auta.

Po zhruba týždni sa do novostavby tí istí zlodeji snažili dostať znova. Nepodarilo sa im však vypáčiť dvere, ale viaceré poškodili. Na krku majú obaja zlodeji obvinenie. Obaja páchatelia sa po obvinený postavili pred súd a ten rozhodol o ich vzatí do preventívnej väzby. Sťažnosť nepodali a rozhodnutie súdu je právoplatné.

Každý lupič si istú dobu myslí, že je príliš šikovný na to, aby ho chytili. Drvivá väčšina z nich sa však mýli:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy