Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
NAKA zasahovala pod Tatrami. Zadržali 22-ročného mladíka
Zdielať na

NAKA zasahovala pod Tatrami. Zadržali 22-ročného mladíka

VYSOKÉ TATRY / V stredu neskoro večer zasahovali pod Tatrami príslušníci Národnej kriminálnej agentúry. Zadržali 22-ročného dílera. Mal pri sebe väčšie množstvo zelenej sušiny.

Cestu za Veľkým Slávkovom policajti úplne uzavreli. Podľa informácii TV JOJ zaistili drogy. Na mieste do neskorých nočných hodín zasahovali príslušníci NAKA ale aj popradskí kriminalisti. 

Prišiel nakoniec aj psovod so špeciálne vycvičeným psom. V putách skončil 22-ročný Matúš z Batizoviec, ktorý mal mať pri sebe väčšie množstvo zelenej sušiny. Tú potom zaslali na expertízu. 

NAKA údajne sledovala činnosť mladíka už dlhšiu dobu. Mal by byť drogovým dílerom. V putách však neskončil sám. NAKA zatýkala v rovnakom čase aj v Košiciach. "Vyšetrovateľ obvinil dve osoby z drogovej trestnej činnosti. Po dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov," informovala policajná hovorkyňa Denisa Baloghová. 

Podľa zistení polície mali dvaja muži drogy zadovažovať v Poprade, v Košiciach, v Spišskej Novej Vsi a potom ich ďalej distribuovať konečným užívateľom. Kriminalisti prehľadali dve bytové a jednu nebytovú jednotku. Zo zadržanej marihuany by vedeli vyrobiť asi 440 dávok drogy. 

V utorok kukláči zasahovali aj na vrakovisku. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy