Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Plamene pohltili náves kamióna. Zhorel do tla
Zdielať na

Plamene pohltili náves kamióna. Zhorel do tla

RAJKA / Krátko pred pol piatou ráno boli bratislavskí hasiči privolaný k požiaru kamiónu na diaľničnom prechode Rajka. Horel celý náves s kabínou vodiča. Pri požiari nebola nahlásená žiadna zranená osoba.

Štrnásť hasičov pracovalo na likvidácii požiaru. Pri udalosti nebola nahlásená žiadna zranená osoba. Príčina požiaru zatiaľ nie je známa. 

Doslova šťastie v nešťastí mal vodič tohto kamióna. Zatiaľ čo si vybehol na hranici kúpiť mýto, jeho kamión sa ocitol v plameňoch. Fakt, že srbský kamionista odstavil svoje vozidlo na hraničnom priechode Rusovce-Rajka, aby zaplatil mýtny poplatok, mu zrejme zachránilo život. Hneď ako opustil svoje nákladné vozidlo, došlo k výbuchu.

Požiar sa im podarilo dostať pod kontrolu po piatej hodine ráno. Podľa informácií televízie JOJ MAL kamionista zo Srbska prevážať plastové fólie. "Príslušníci policajného zboru asistovali dnes v skorých ranných hodinách pri požiari nákladného motorového vozidla Rusovce-Rajka. K zraneniu osôb v tomto prípade nedošlo. Presné príčiny ako aj okolnosti za ktorých k tomu požiaru došlo vyšetruje polícia," povedal bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy