Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na mladú ženu číhal na toaletách a obťažoval ju. Páčilo sa mi ako bola oblečená, tvrdí
Zdielať na

Na mladú ženu číhal na toaletách a obťažoval ju. Páčilo sa mi ako bola oblečená, tvrdí

NITRA / Mladú ženu obťažoval na toaletách 38-ročný muž. Stalo sa to v nákupnom centre v Nitre. Páchateľ, ktorého dolapili kriminalisti sa chcel takýmto spôsobom sexuálne ukájať.

Muž, ktorý sa pohyboval po nákupnom centre si vyhliadol mladú ženu, ktorá išla na toaletu. Zaujalo ho vraj, že je pekne oblečená. Vošiel na toaletu, ukryl sa v kabínke a vyčkával. Nič netušiacu mladú ženu prekvapil vo chvíli, keď stála nad umývadlom, práve si umývala ruky a maľovala ústa. "V decembri minulého roka obťažoval v priestoroch dámskej verejnej toalety v obchodnom centre 26-ročnú ženu," povedala policajná hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková.

Prekvapenú ženu chytil, za boky mal pritom rozopnuté nohavice a obtieral sa o ňu pohlavným orgánom. Dievča kričalo o pomoc, na toaletách ale nikto nebol. "Chytil ju, pritlačil k umývadlu a po niekoľkých sekundách pustil," dodala Čuháková.

Páchateľa krik vyplašil a z nákupného centra ušiel do auta. Kriminalisti po ňom začali pátrať. Pomohli im aj zábery, na ktorých je vidieť ako uteká z toalety. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania po zadržaní muž tvrdil, že ženu nechcel znásilniť, iba sa takýmto spôsobom plánoval sexuálne ukojiť. "Bol obvinený z trestného činu obmedzovania osobnej slobody a výtržníctva," dodala Čuháková.

Polícia teraz ešte zisťuje či ide o ojedinelý prípad alebo sa ich udialo viac. V minulosti sa totiž objavili aj informácie, že v okolí niekto obťažuje študentky. Ak máte akékoľvek informácie zavolajte na číslo 158 alebo políciu kontaktujte osobne.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy