Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž zostal ležať na zemi, záchranári muž už nedokázali pomôcť. Polícia skúma viacero možných príčin smrti
Zdielať na

Muž zostal ležať na zemi, záchranári muž už nedokázali pomôcť. Polícia skúma viacero možných príčin smrti

VYDRANY / Zakrvaveného ho našli ležať na ceste, len pár metrov od domu, v ktorom býval. Ladislav bol na mieste mŕtvy. Pravdepodobne nešťastne spadol na zem. Polícia však ešte nevylúčila aj iné verzie.

Telo muža ležalo na ceste. Na mieste boli aj záchranári, ale pomôcť mu už nedokázali.

"Podľa výzvy na linku 155 muž nereagoval a nedýchal. Po príchode záchranárov na miesto lekár už len musel konštatovať smrť," hovorí Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS SR. 

50-ročný pán Ladislav z obce Vydrany, kráčal po tejto ulici domov, keď len kúsok od miesta kde býva, došlo k tragédii. Jeho bezvládne telo ostalo ležať na ceste. Čo sa stalo, či muža niekto zrazil, postrčil, alebo len nešťastne spadol nebolo na mieste jasné. Policajti priestor opáskovali, prítomní boli aj vyšetrovatelia, obhliadajúci lekár ale aj blízka rodina mŕtveho muža. Nikto presne nevedel čo tejto nešťastnej udalosti predchádzalo.

Polícia na mieste pracovala s verziou, že Ladislav mohol byť účastníkom dopravnej nehody. Inak povedané, že ho zrazilo auto, ktoré z miesta nehody odišlo. Lekár počas obhliadky tela zistil, že muž má na povrchu hlavy zranenia, ktoré mohli byť spôsobené aj útokom. Lekár preto nevylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať súdnu pitvu. Policajti navštívili aj miestny bar, kde sa našiel bicykel pána Ladislava a kde pred smrťou bol.

Hovorkyňa KR PZ Trnava Mária Linkešová dodáva: "Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre zabitie. V súvislosti s úmrtím muža preverujeme viaceré vyšetrovateľské verzie".

Natrafiť na bezvládne telo je šok nielen pre príbuzných:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy