Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kukláči zasahovali pred obchodným centrom v Snine. Zadržaní ležali v putách na zemi
Zdielať na

Kukláči zasahovali pred obchodným centrom v Snine. Zadržaní ležali v putách na zemi

SNINA / Ležali v putách na chodníku a policajti im skontrolovali ešte aj topánky. Po štvrtkovom zásahu v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou v Snine skončili v putách štyria mladíci vo veku od 17 do 18 rokov. Pozrite si autentické zábery priamo z policajnej akcie, pri ktorej bola reportérka TV JOJ Katka Kleknerová.

Vo štvrtok okolo 16:00 popoludní pred obchodným centrom v meste Snina zasahovali kukláči. Niekoľko mladých ľudí skončilo v putách. Pri osobných prehliadkach ležali priamo na chodníku. Policajti prehľadávali ich oblečenie aj obuv.

Išlo o policajný zásah v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou. Našli u nich igelitové vrecká,ktoré obsahovali podozrivé látky. Expertíza už preukázala, že išlo o drogy. 

"Podľa dnešného predbežného vyjadrenia z kriminalistického expertízneho ústavu v Košiciach bola chemickou analýzou v predloženom materiáli zistená prítomnosť zakázanej látky THC, jednalo sa o konope," informovala hovorkyňa policajného zboru Jana Ligdayová. 

Policajtom sa ich podarilo zadržať vo chvíli, keď díleri predávali tovar dvom zákazníkom.

Video zo zásahu: 

Dvoch mužov z tejto štvorice vyšetrovateľ zo zadržania prepustil na slobodu. Ďalší dvaja zostávajú aj naďalej v cele policajného zaistenia. Dílerom bude pravdepodobne v najbližších hodinách vznesené obvinenie.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Razii v Lučenci: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy