Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prekročil rýchlosť, vraj sa ponáhľal k lekárovi. Polícia mu neverila, no napokon skončil v nemocnici
Zdielať na

Prekročil rýchlosť, vraj sa ponáhľal k lekárovi. Polícia mu neverila, no napokon skončil v nemocnici

VÍŤAZOVCE / Dopravní policajti z Humenného vo štvrtok zastavili vodiča, ktorý takmer dvojnásobne prekročil povolenú rýchlosť v obci. Hoci tvrdil, že mu prišlo nevoľno a ponáhľa sa k lekárovi, dostal pokutu. Podľa policajtov žiadne známky nevoľnosti nejavil. Vodiča však napokon záchranári previezli do nemocnice.

Vodič prekročil maximálnu povolenú rýchlosť v obci Víťazovce, kde ho zastavila policajná hliadka. " Štyridsaťštyriročný vodič z Humenného bol policajnou hliadkou riadne zastavený z dôvodu, že prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 56 km/h," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Vodič sa k rýchlej jazde priznal. Ako dôvod uviedol, že ho veľmi boli zub a cítil sa zle. Vodič sa sťažoval na prístup polície a tvrdil, že hoci sa necítil dobre, neprivolali mu pomoc. Podľa vyjadrenia polície ale vodič nejavil žiadne známky nevoľnosti a po celý čas komunikoval. "Trval ale na tom, že si potrebuje súrne zatelefonovať, pričom počas celého telefonátu v aute fajčil cigarety," opisuje priebeh situácie Ligdayová. 

Záchranári však napokon predsa len museli zasahovať. Vodiča napokon museli odviezť do humenskej nemocnice. "Záchranári boli privolaní k osobe s prítomnosťou sťaženého dýchania," informoval hovorca záchranárov Andrej Hirjak. 

"Keď ho záchranka zobrala a mala ho v sanitke, tak zaujímavé bolo to, že ho museli odpojiť od výživy a musel preparkovať auto," vyjadril sa vodičov známi Martin. "Vodič dokonca sám preparkoval vozidlo, aby netvorilo prekážku v cestnej premávke," dodala policajná hovorkyňa. 

Polícia upozorňuje vodičov, ktorým by prišlo za volantom nevoľno, aby okamžite zastavili a nepokračovali ďalej v jazde.

Pozrite si archívnu reportáž o prípade cestného pirátstva: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy