Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nasadol do auta a už ho nikto viac nevidel. Polícia pátra po 16-ročnom Richardovi
Zdielať na

Nasadol do auta a už ho nikto viac nevidel. Polícia pátra po 16-ročnom Richardovi

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Polícia prosí o pomoc pri pátraní po chlapcovi, ktorý je už niekoľko dní nezvestný. Nasadol do auta a už ho nikto viac nevidel. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 16- ročnom Richardovi Dzurekovi z Bratislavy.

Šestnásťročný Richard bol naposledy videní 3. marca 2019 v čase od 18:00  do 19:00 hodiny na zastávke trolejbusov pri Horskom parku. Práve tu mal nasadnúť do auta značky Škoda Felicia, nezisteného EČV. Od tohto momentu sa nikomu z rodiny, kamarátov neozval, a ani ho nikto nevidel. Chlapec pochádza z Bratislavy, bytom na Klemensovej ulici - mestská časť Staré Mesto. 

"Oni sa tak nejako divili, že prečo tam nastupuje Richard im dal nejak najavo, že to je dobré, nechajte tak ja nastupujem. Ja to mám z druhej ruky tieto informácie," vyjadrila sa jeho matka. Jeden z kamarátov tvrdí, že sa mu šofér z auta zdal povedomý.  "Že nejaký Peťo, podľa jeho popisu asi 20-ročný dospelák, ktorého pozná zo Sadu Janka Kráľa. Nevieme ani aký Peťo, tí kamoši ho nepoznajú. On nemá pri sebe mobil, čiže sim karta je nedostupná niekoľko dní," dodala matka nezvestného. 

Popis nezvestného: Vysoký približne 163 cm, štíhlej postavy, má hnedé oči. Jeho vlasy sú tmavohnedej farby dĺžky po plecia.

"Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, nám oznámte na známom číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne facebookovej stránke polície formou súkromnej správy," vyzýva verejnosť polícia. 

Pátranie po nezvestnej Nadežde stále pokračuje. Pozrite si reportáž ako dopadla posledná pátracia akcia, do ktorej sa zapojila aj verejnosť:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy