Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Krokodíl a tiger v Jasnej. Prepili všetky peniaze, tak sa odviezli ukradnutou dodávkou
Zdielať na

Krokodíl a tiger v Jasnej. Prepili všetky peniaze, tak sa odviezli ukradnutou dodávkou

JASNÁ / Fašiangový karneval sa pre mladíkov z Poľska skončil pobytom v policajnej cele. Dvojica prepila v Jasnej všetky peniaze. A tak sa rozhodli, že do mesta sa odvezú na ukradnutom aute.

Poliaci využili príležitosť, dodávka stála naštartovaná pred hotelom hneď vedľa lyžiarskeho svahu. Dvaja muži v maskách tigra a krokodíla neváhali, nasadli a zviezli sa do Liptovského Mikuláša.

Medzičasom oznámil hotelový personál krádež vozidla polícii. Dodávku zakrátko vypátrala hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky. Stála pred ubytovňou, asi 15 kilometrov od hotela, vo vnútri však už nikto nebol. Služobný pes priviedol policajtov k dvojici Poliakov, ktorí pokojne spali.

Dawid (23) aj jeho o rok mladší kamarát mali čo vysvetľovať. Práve Dawida policajti obvinili z neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Po zadržaní mal v dychu takmer dve promile alkoholu.

Pomoc psov pri pátraní je mnohokrát veľmi kľúčový. Pozrite reportáž o ďalšom prípade, kedy vďaka služobnému psovi vypátrali zlodeja: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy