Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dráma v rodinnom dome. Muža mal dobodať brat
Zdielať na

Dráma v rodinnom dome. Muža mal dobodať brat

IVANKA PRI DUNAJI / K tragédii malo dojsť v pondelok podvečer v jednom z rodinných domov v obci Ivanka pri Dunaji. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania mal brat napadnúť brata. Muž po útoku zraneniam podľahol. Polícia za krátko zadržala podozrivého muža.

Tragédia sa stala okolo ôsmej hodiny večer v pondelok. Polícia dostala oznam o náleze muža s bodným poranením v oblasti hrudníka. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania mal muž napadnúť svojho 32- ročného brata Miroslava. K útoku údajne došlo po hádke, muž skončil s bodnými zraneniami. "Privolaný lekár už na mieste mohol skonštatovať len smrť," uviedla pre TV JOJ hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

"Po príchode hliadky na miesto bola hodnovernosť predmetného oznámenia preverená a potvrdená. Aj napriek snahe privolanej RZP 32-ročný muž zraneniam spôsobeným pravdepodobne bodnou zbraňou podľahol," vyjadril sa policajný hovorca Michal Szeiff. Krátko potom polícia zadržala aj podozrivého muža. Ten bol následne eskortovaný za účelom vykonania ďalších potrebných procesných úkonom na príslušný útvar PZ. "Vyšetrovaním okolností uvedeného skutku sa v súčasnosti zaoberá Odbor kriminálnej polície krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," dodal Szeiff. 

Polícia sa vzhľadom k prebiehajúcemu vyšetrovaniu zatiaľ viac k prípadu nevyjadrila. Preto stále nie známa odpoveď na otázku, či sa zadržaný muž len bránil, alebo útočil s úmyslom zabiť. Podľa susedov mal toho mŕtvy na rováši už viac. Zadržaný muž podozrivý z útoku na Miroslava skončil v policajnej cele. V krátkom čase sa bude rozhodovať o jeho väzbe. 

​Podľa slov obyvateľov ulice si muži radi vypili. Miroslav mal mať ale už v minulosti opletačky so zákonom. Podľa oficiálne nepotvrdených informácií už v minulosti okolo domu naháňal jedného z členov rodiny. "Boli takí, takí menej podnetní, či ja neviem ako ich nazvať.  Asociálne rodiny. Asociáli totálni," povedali obyvatelia. 

Pozrite si reportáž o brutálnej vražde študentky: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy