Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Policajti prehľadali viaceré budovy. Pri razii zatkli majiteľa autoservisu
Zdielať na

Policajti prehľadali viaceré budovy. Pri razii zatkli majiteľa autoservisu

CHRABRANY / Pri rozsiahlej razii v dedine Chrabrany, policajti prehľadávali domy a aj iné objekty. Prípad by mal mať súvis s automobilovou kriminalitou. Policajti zadržali majiteľa autoservisu.

Do rodinného domu aj autoservisu, ktorý si majiteľ podľa susedov buduje už dlhšiu dobu vtrhli policajti s kriminalistami v pondelok ráno. "Videl som tam nejakých chlapov hore, rozoberali autá a ja som si myslel, že ich rozoberajú na súčiastky," uviedol sused. 

​Policajti objekt prehľadávali niekoľko hodín. "Čo tam môžu prehľadávať tie plechy staré," čudoval sa sused. Vo dvore autoservisu zaisťovali rôzne náhradné diely. Boli tam hlavne karosérie z osobných vozidiel. Kriminalisti ich všetky rad za rad prezerali. "Môžeme potvrdiť, že v obci Chrabrany sa vykonávajú rozsiahle domové prehliadky a prehliadky iných priestorov," potvrdila Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ Nitra. 

Podľa informácií TV JOJ ide o celoeurópsku raziu, ktorá by mala byť v 12 krajinách. V tejto súvislosti policajti zadržali aj majiteľa autoservisu. "V uvedenej veci prebieha vyšetrovanie pre trestné činy neoprávneného nakladania z odpadmi a neoprávneného podnikania," informovala hovorkyňa KR PZ Nitra. 

Susedia povedali, že o tom, čo sa dialo nevedia nič a s majiteľom žiadne problémy nemali. "Normálni ľudia, ja nevidím nič čudné," povedal sused. 

Aj keď budovu majiteľ zrekonštruoval zatiaľ tam vraj ešte servis nefungoval. Susedom, povedal, že tam bude mať pneuservis aj autoservis. Polícia na prípade stále pracuje a preto k razii bližšie informácie nemôže poskytnúť. "Nemajú ešte ani zdviháky, ešte to stále len zveľaďujú," potvrdil stav servisu sused. "Momentálne prebiehajú potrebné úkony, ktoré nebudeme bližšie špecifikovať, aby nedošlo k ich zmareniu," dodala Božena Bruchterová.

Policajti zobudili obyvateľov paneláku v hlavnom meste. Na jednom poschodí kukláči vyrazili dvoje dverí. Počas akcie sa zamerali na zlodejov áut:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy