Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Obyvateľov paneláku zobudila policajná razia. Policajti obsadili jeden z bytov
Zdielať na

Obyvateľov paneláku zobudila policajná razia. Policajti obsadili jeden z bytov

BRATISLAVA / Policajti ráno zobudili obyvateľov paneláku v hlavnom meste. Na jednom poschodí kukláči vyrazili dvoje dverí. Počas akcie sa zamerali na zlodejov áut.

Policajti od rána, na niekoľko hodín obsadili jeden z bytov na Račianskej ulici v Bratislave. "Krátko pred deviatou ráno som počula ako na chodbe u nás začali búchať policajti na dvere silno a začali kričať - polícia, polícia otvorte - a vyrazili dvere, lebo im nikto neotváral, potom vleteli do chodby," uviedla obyvateľka domu. "Policajti v rámci akcie vykonali na viacerých miestach v Bratislave domové prehliadky a prehliadky iných priestorov a pozemkov. Procesné úkony boli vykonané za účelom zabezpečenia dôkazov týkajúcich sa krádeží motorových vozidiel. V tejto súvislosti boli zadržané dve osoby," informovala Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ Bratislava. 

​Následne bolo počuť povely, Polícia, ľahnite si na zem. Ruky nad hlavu a k zemi. Krátko potom mali policajti zháňať tlmočníka. Podľa svedkov z miesta, zadržané osoby by mali pochádzať z Ukrajiny.

Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu, ďalšia z razií, ktorá súvisela s nedeľnou policajnou akciou mala byť aj na Medzilaboreckej ulici. "Poskytnutie bližších informácií v súčasnosti nie je možné, nakoľko by to mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. Bližšie informácie k prípadu poskytneme, ak to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní," dodala Veronika Slamková. 

Muža zatkli pre podozrenie z drogovej činnosti. To čo našli ich prekvapilo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy