Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prechádzka s vnukom sa zmenila na drámu: Muža napadli psy
Zdielať na

Prechádzka s vnukom sa zmenila na drámu: Muža napadli psy

SVÄTOPLUKOV / Starý otec bol na prechádzke s maličkým vnukom a napadli ho dva rozzúrené psy. Kríženci utiekli z areálu firmy, ktorý strážia. Päťdesiatdeväťročný muž hovorí o tom, že mal čo robiť, aby dokázal vnuka v kočiari ochrániť. Po útoku psov má viaceré zranenia.

Pravidelná prechádzka starého otca s ročným vnukom sa v sekunde zmenila na drámu. Nič netušiaci muž prechádzal s kočiarom okolo jednej firmy. Otvorená bola brána a vo vnútri psy. 

Psy, ktorí ušli z areálu firmy muža z ničoho nič napadli od chrbta. "Len som kočiar odtlačil a ruku nastavil," povedal napadnutý Jozef Šuchman. Starý otec počas tohto, ako ho psy hrýzli myslel iba na jediné, že musí ochrániť vnúčika. Aj pár hodín po útoku sa mu o tom čo prežil hovorilo ťažko. "To kto nezažil, to je niečo strašné. Neviete pomôcť, môžete byť chlap aký chcete," vyjadril sa. 

V dedine majú zo psov strach

Muž kričal o pomoc čo začuli vo firme, a psov odohnali. Jozef má zranenú ruku, a aj ranu na tele. "Začali sme stíhanie pre ublíženie na zdraví," uviedla policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Ľudia v dedine sa vyjadrili, že zo psov majú strach a utiekli už aj v minulosti, mali dokonca napadnúť aj poštárku. Tá to pre TV JOJ aj potvrdila ale povedala, že to nikomu nenahlásila. 

Napadnutý muž si myslí, že situácia by sa mala riešiť. S majiteľmi krížencov, pravdepodobne kaukazských ovčiakov, sa TV JOJ skontaktovať nepodarilo. Starosta obce tvrdí, že o tomto útokoch vie, ale o tých z minulosti nepočul. "Obec nebude túto udalosť ignorovať je nám ľúto, že sa niečo také stalo," dodal starosta Ivan Lobodáš. 

Pozrite si reportáž o ďalšom brutálnom útoku psa. Dohrýzol ženu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy