Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Tínedžer udrel päsťou staršiu ženu tak, že spadla na zem
Zdielať na

VIDEO: Tínedžer udrel päsťou staršiu ženu tak, že spadla na zem

POPRAD / Diváci do TV JOJ poslali video, na ktorom mladík päsťou udrel staršiu ženu tak, že spadla na zem. K incidentu malo dôjsť v Poprade. Zábery sa dostali aj k policajtom. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

"Koľko má tvoja mama rokov, že si ma udrel," kričí staršia žena na mladíka tesne predtým, než jej uštedril ďalšiu ranu. A to priamo na ulici v Poprade. Šokujúce video sa dostalo aj priamo k policajtom. 

Napriek tomu, že doposiaľ niekto nepodal trestné oznámenie, popradskí kriminalisti to nenechali tak a začali okolnosti útoku preverovať. "Stotožnili a vypočuli sme chlapca na videu a ďalej pracujeme na zistení totožnosti napadnutej ženy a preverujeme všetky okolnosti prípadu, ktorý sa mal stať ešte začiatkom decembra minulého roku," informoval policajný hovorca Daniel Džobanik. 

Podľa zdroja TV JOJ blízkemu vyšetrovaniu by mala byť obeťou žena žijúca na ulici.To však potvrdia až operatívci, ktorí sa ju snažia vypátrať. Útok šokoval aj užívateľov sociálnej siete. Na adresu chlapca padajú veľmi ostré komentáre.

Čo presne predchádzalo útoku zisťuje polícia. Viac svetla do prípadu určite prinesie aj výpoveď napadnutej. V tomto prípade je ale zarážajúce okrem útoku aj fakt, že nikto nezavolal na číslo 158. Polícia preto vyzýva všetkých, ktorí sa stanú svedkami takýchto incidentov, aby ich kontaktovali. Môžu tak prípad začať riešiť už na mieste.​

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy