Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Emócie v súdnej sieni. Muž, ktorého zadržali s pervitínom, sa zúfalo rozplakal
Zdielať na

Emócie v súdnej sieni. Muž, ktorého zadržali s pervitínom, sa zúfalo rozplakal

ŽILINA / Cez víkend policajti z pohotovostného útvaru a žilinskí kriminalisti urobili v Bytči raziu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. Zadržali pri nej 31-ročného Jozefa, u ktorého našli pervitín, a preto ho posadili do policajnej cely. V pondelok podvečer sa postavil pred sudkyňu okresného súdu v Žiline. Za mreže sa mu však nechcelo.

Za dverami súdnej siene vládli emócie, ani tie ale sudkyňu neobmäkčili a mladého muža poslala do vyšetrovacej väzby. 

​Počas víkendu u 31-ročného Bytčana kukláči a kriminalisti zaistili bielu kryštalickú latku, predbežné skúmanie potvrdilo, že šlo o pervitín, avšak jeho presné množstvo bude známe až po kriminalistickej expertíze. Jozefa s putami na rukách z budovy súdu previezli policajti do vyšetrovacej väzby.

Zo súdnej siene odchádzal s plačom a s putami na rukách. Za pervitín, ktorý u neho našli, mu hrozí väzenie na tri až desať rokov. "Obvinený sa vzdal práva na podanie odvolania," informuje hovorkyňa krajského súdu Lenka Belavá. 

Policajti z diaľničného oddelenia Kotešová pri Bytči zastavili vodiča, ktorý prekročil rýchlosť. Martinčan mal ale v aute drogy, skončil v policajnej cele. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy