Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kuriózna nehoda v Humennom. Po zrážke vodiči zistili, že sú kolegovia
Zdielať na

Kuriózna nehoda v Humennom. Po zrážke vodiči zistili, že sú kolegovia

HUMENNÉ / Humenčan sa v piatok podvečer vracal z práce. V momente, keď bol priamo pred svojim domom a stačilo už len odbočiť do dvora, zozadu do jeho auta narazilo ďalšie vozidlo. Po zrážke sa ukázalo, že obaja vodiči boli kolegovia z práce.

Bolo krátko po šiestej večer. Obaja muži sa vracali domov z práce. Jeden z nich sa práve chystal odbočiť, keď došlo k zrážke. "Dvadsaťsedemročný vodič sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nedodržal bezpečnú vzdialenosť za pred ním idúcim vozidlom do ktorého zozadu narazil," informoval policajný hovorca Daniel Džobanik. 

​Mladšiemu z vodičov prišlo po náraze nevoľno. Pomáhali mu miestni obyvatelia. "Ten chudák až odpadol, tak som plakala, tak mi ho bolo ľúto. Len ho chlapi ratovali s vodou," vraví príbuzná jedného z vodičov. 

Obaja vodiči utrpeli iba ľahké zranenia. Jeden z nich mal povrchové poranenia. "Sťažoval sa na bolesti v oblasti krku. Posádka ho po ošetrení previezla na chirurgické oddelenie do nemocnice v Humennom," uviedla hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. 

Svedkovia nehody tvrdia, že zrážku spôsobil iný vodič, ktorý sa snažil predbiehať. "Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne, hmotné škody boli na oboch vozidlách vyčíslené na približne 500 eur," dodal Džobanik. 

Pozrite si reportáž o vážnej nehode kamióna, ku ktorej došlo tiež v piatok. Hasiči museli odčerpať takmer 300 litrov nafty: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy