Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena podozrivá z vraždy druha sa vyhrážala obyvateľom obce, skončila v putách
Zdielať na

Žena podozrivá z vraždy druha sa vyhrážala obyvateľom obce, skončila v putách

ŠTITÁRE / Šesťdesiatštyriročnú ženu, ktorá je podozrivá z vraždy svojho druha, prepustili policajti na slobodu. Ide o prípad z obce Štitáre. V piatok ju opäť zadržali. Vyhrážala sa zabitím. Získali sme aj video, na ktorom žena ubližuje dnes už nebohému druhovi.

Upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Policajti dôchodkyňu zo zadržania prepustili. Tá v piatok prišla na obecný úrad a vyhrážala sa ľuďom aj starostke. "Kričala po mne, že zlikvidujem ťa. Doteraz to neviem rozdýchať," uviedla obyvateľka obce. Zo svojich vyhrážok nevynechala ani starostku: "Na mňa ako na starostku, že ty pôjdeš druhá, stretneme sa na cintoríne," dodala starostka Zuzana Vinkovičová.

Obyvatelia obce povedali, že žijú v strachu. Okamžite zavolali na políciu a tá hneď zakročila. Žena sa pred hliadkami zamkla v dome. Napokon sa dostali do vnútra a skončila s putami na rukách. Prvýkrát ju policajti zadržali ešte v stredu. V jej rodinnom dome našli zavraždeného 58-ročného druha, ten bol brutálne dobitý dreveným polenom. Policajti ženu prepustili pre nedostatok dôkazov. Prípad ale naďalej vyšetrujú.

Starostka po vyhrážkach podala trestne oznámenie a žena poputuje znova do cely. Podľa obyvateľov obce, dôchodkyňa napádala svojho druha neustále, bitka bola na dennom poriadku. TV JOJ sa podarilo získa video z minulosti, na ktorom je nakrútený jeden z útokov. "Tak ho bila pred našim domom, ja som zakročila so synom," uviedla obyvateľka obce. 

Ľudia povedali, že sa nebohému mužovi snažili pomôcť. "Ja som bola tiež zvedavá prečo tu je, s touto ženou, ktorá ho vyslovené týra. S plačom mi povedal, že nemá kam ísť," dodala obyvateľka obce.

"Polícia na vyriešení týchto prípadov intenzívne pracuje. K veci sa momentálne nemôžeme vyjadriť, lebo y sme mohli zmariť vyšetrovanie," uviedla policajná hovorkyňa v Nitre Renáta Čuháková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy