Zatiahnuté
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Železničnú stanicu v Mikuláši zdemoloval muž. Rozbil dvere aj okná
Zdielať na

Železničnú stanicu v Mikuláši zdemoloval muž. Rozbil dvere aj okná

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Železničnú stanicu v Liptovskom Mikuláši zdemoloval nad ránom 32-ročný muž. Porozbíjal dvere, okná aj sklenené výplne osobných pokladní. Prečo to robil, nie je známe.

Vyčíňanie vandalov na železničných staniciach, nie je ničím až takým výnimočným. Pohľad, aký sa naskytol ráno cestujúcim v Liptovskom Mikuláši však určite nečakali.

Väčšina nad rozbitým interiérom stanice len neveriacky krútila hlavou. Iní komentovali toto absurdné konanie s nadhľadom. "Možno cena lístkov išla hore, alebo niečo také, alebo sa len nejakí podnapití ľudia chceli takto pobaviť," myslí si zahraničný turista. "V stredu o 03:00 h v železničnej stanici Liptovský Mikuláš cestujúci z doposiaľ nezistenej príčiny rozbil vchodové dvere do zákazníckeho centra Železničnej spoločnosti Slovensko, jedno okno a tri sklenené výplne osobných pokladní," píše sa v stanovisku ŽSR. 

Agresívneho muža zadržali priamo na mieste policajti. Počas toho, ako rozbíjal vybavenia stanice, si porezal ruku a potreboval lekárske ošetrenie. Motív jeho konania nie je jasný.

"Muž mal otvorenú ranu na predlaktí a trpel poruchou správania. Záchranári ho po ošetrení previezli do nemocnice," uviedla hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. "V súvislosti s touto udalosťou sme zadržali 32 ročného muža z Liptovského Mikuláša," informuje hovorca žilinskej polície Radko Moravčík. 

Muž skončil v cele policajného zaistenia. Škodu, ktorú napáchal dosiaľ nevyčíslili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy