Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pod panelákom našli telo muža. Pravdepodobne vyskočil zo siedmeho poschodia
Zdielať na

Pod panelákom našli telo muža. Pravdepodobne vyskočil zo siedmeho poschodia

BRATISLAVA / Na najväčšom bratislavskom sídlisku sa v nedeľu večer stala tragédia. Pod oknami paneláku ležalo nehybné telo. Pomôcť mu už nedokázali ani privolaní záchranári.

Polícia na tiesňovej linke okolo ôsmej hodiny večer prijala oznámenie o mimoriadne tragickej udalosti. Na sídlisku mal vyskočiť muž z okna panelového domu. Na miesto ihneď vyrazili záchranné zložky. Po príchode zistili, že ide o 39-ročného Bratislavčana, ktorý nehybne ležal na trávniku v malom parku pred bytovkou.

Podľa informácií TV JOJ muž vyskočil z Petržalského bytu na Wolkrovej ulici zo siedmeho poschodia. Privolaní záchranári sa muža snažili niekoľko minút oživiť, no to sa im nepodarilo. "Záchranári sa 39-ročného muža, ktorý vypadol zo siedmeho poschodia snažili oživiť, žiaľ, neúspešne. Okrem neho ošetrili aj jeho matku, ktorá bola v šoku," povedal hovorca záchranárov Jozef Minár.

Ohliadajúci súdny lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil. Pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva. Celým prípadom sa teraz zaoberá polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy