Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Nehoda na hraničnom priechode. Vodič prišiel o život ešte pred nárazom do zvodidiel
Zdielať na

Nehoda na hraničnom priechode. Vodič prišiel o život ešte pred nárazom do zvodidiel

JAROVCE / KITTSEE - Hraničný priechod s Rakúskom zostal počas poludnia zatvorený. Príčinou bola dopravná nehoda poľského vodiča. Pravdepodobne prišiel o život ešte pred nárazom do zvodidiel.

Okolo pol 12 predpoludním dostala polícia na tiesňovej linke oznámenie o dopravnej nehode pri starom hraničnom priechode Jarovce - Kittsee. Auto po náraze do zvodidiel nebolo veľmi zničené. Bolo iba oškreté na vodičovej strane. Záchranné zložky zistili, že v havarovanom aute s poľským evidenčným číslom sa nachádza nehybné telo staršieho muža. Pokúšali sa ho oživiť. "Napriek snahe záchranárov musel konštatovať lekár smrť," uviedla Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS SR. 

Podľa informácií TV JOJ, 62-ročný Poliak trpel cukrovkou a v aute sa okrem inzulínu našli aj rôzne iné lieky. Aj z tohoto dôvodu je vysoko pravdepodobné, že Poliak dostal počas jazdy infarkt. Presnú príčinu smrti, ale potvrdí až policajné vyšetrovanie. "Presné príčiny smrti určí až nariadená súdna pitva," potvrdil Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava. 

Starý hraničný priechod zostal počas dokumentovania nehody na niekoľko desiatok minút uzatvorený a policajti odkláňali dopravu. Po viac ako hodine ho policajti opäť otvorili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy