Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajti obvinili zamestnanca domova sociálnych služieb, ktorý mal znásilniť klientku
Zdielať na

Policajti obvinili zamestnanca domova sociálnych služieb, ktorý mal znásilniť klientku

MEDZILABORCE / Otrasný čin preverujú kriminalisti z Humenného. Muža (51) z Medzilaboriec obvinili zo zločinu sexuálne násilie a zločinu znásilnenia. Obeťou má byť v tomto prípade klientka domova sociálnych služieb.

Humenskí kriminalisti prišli do zariadenia, v ktorom malo k otrasnému činu dôjsť. Ide o zariadenie, v ktorom sa nachádzajú aj klienti s mentálnym postihnutím. Čo presne sa malo za dverami zariadenia odohrať, nie je vhodné zverejniť. "Humenský vyšetrovateľ v danej veci vedie trestné stíhanie pre sexuálny trestný delikt," uviedol Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov. 

Policajti v tejto súvislosti zadržali jedného podozrivého muža. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania ide o zamestnanca domova sociálnych služieb. V piatok padlo obvinenie. "51- ročnému mužovi z Medzilaboriec bolo humenským vyšetrovateľom vznesené obvinenie pre zločin sexuálne násilie a zločin znásilnenie," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov. 

Priestor na vyjadrenie dostalo aj vedeniu domova sociálnych služieb. Po telefóne pre TV JOJ ale povedali, že túto situáciu nechcú nijako komentovať. "V prípade vyšetrovateľ naďalej vykonáva potrebné procesné úkony," dodala Jana Ligdayová.

Bližšie informácie k tomuto prípadu zatiaľ polícia poskytnúť nemôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy