Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Havarovali a tvrdia: Obaja sme mali zelenú. Polícia teraz hľadá svedkov nehody
Zdielať na

Havarovali a tvrdia: Obaja sme mali zelenú. Polícia teraz hľadá svedkov nehody

PREŠOV / Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala ešte 22. januára na križovatke v Prešove. Jeden z vodičov šiel v ľavom jazdnom pruhu, druhý do križovatky vchádzal. Obaja ale tvrdia, že mali zelenú.

Dňa 22.1.2019 v čase okolo 10:40 h došlo v Prešove na križovatke Ulíc Arm. gen. Svobodu - Jurkovičová - Pod Táborom došlo k zrážke osobných áut. Päťdesiatjedenročný vodič z Lučenca s Jeepom Grand Cherokee smeroval po Ulici Arm. Gen. Svobodu smerom na sídlisko Šváby. Šiel v ľavom jazdnom pruhu. 

Na križovatke sa náhle zrazil so 67-ročným vodičom auta Ford Fiesta, ktorý bol z okresu Stropkov. Pravdepodobne mu vošiel do križovatky. Na miesto dorazili policajti, ktorí ale nevedeli určiť, ktorí z vodičov je vinníkom. Obaja tvrdili jedno: "Obaja sme mali zelenú."

"Polícia žiada vodičov, ktorí v danom čase prechádzali uvedenou križovatkou a videli predmetnú dopravnú nehodu a mohli by poskytnúť informácie o dopravnej nehode, aby sa prihlásili na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Prešove, alebo na linku 158, prípadne aj na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy," žiada polícia verejnosť o pomoc. 

Pred pár dňami došlo ku kurióznej nehode kamiónov. Každí vodič ale tvrdil niečo iné. Ako prípad dopadol sa dozviete v reportáži:

​ 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy