Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vodič na klzkej ceste nabúral do stromu. V aute sedela aj tehotná žena
Zdielať na

Vodič na klzkej ceste nabúral do stromu. V aute sedela aj tehotná žena

VLKOVÁ / Dva manželské páry sa viezli dnes ráno v aute, ktoré havarovalo medzi obcami Vlková a Vrbov. Jedna zo žien bola vo vyššom štádiu tehotenstva. Vodič pravdepodobne dostal šmyk a narazil do stromu.

Vodič len o niekoľko centimetrov minul veľký strom a narazil do menšieho. V aute viezol ďalšieho muža a vzadu sedeli dve mladé ženy. Jedna z nich bola vo vyššom štádiu tehotenstva. Muži dokázali svojim manželkám pomôcť. "Bol som omráčený, potom som sa prebral. Otvoril som dvere a najprv sme zachránili ženy," uviedol vodič auta.

Ako ďalej vodič povedal, okolo išlo auto, ktoré zastavilo. V ňom sa viezli dve ženy. Jedna z nich bola zdravotná sestra a obe zraneným pomohli. Na miesto vzápätí dorazili kežmarskí policajti a aj hasiči. "Po príjazde na miesto udalosti, boli všetci účastníci dopravnej nehody mimo vozidla. Zraneným osobám sme poskytli predlekársku prvú pomoc spolu so zdravotnými sestrami," informoval Jaroslav Rybovič, veliteľ zásahu OR HaZZ Kežmarok. 

Tehotná žena mala vážne poranené rameno, druhá sa sťažovala na silné bolesti v boku. Obe odviezli záchranári do nemocnice. Muži neboli zranení. Kežmarskí policajti zaistili stopy. Podľa vodiča a prítomných bola na ceste v čase nehody súvislá vrstva ľadu. Čo ale bolo presnou príčinou nárazu bude známe po vyšetrovaní. 

Pri obchádzaní traktora dostala vodička šmyk a v protismere sa zrazila s kamiónom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy