Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Polícia dostala oznámenie, že nezvestnú Nadeždu videli v Pezinku
Zdielať na

Polícia dostala oznámenie, že nezvestnú Nadeždu videli v Pezinku

PEZINOK/BRATISLAVA / Polícia má zrejme prvú stopu pri pátraní po nezvestnej matke dvoch chlapcov a štvormesačnej dcéry. Podľa informácií TV JOJ Nadeždu, ktorá odišla z domu v pondelok a už sa nevrátila, mal niekto spozorovať v Pezinku. Polícia oznam preverila, na základe analýzy videozáznamu ale túto možnosť vylúčila.

V stredu okolo 8:00 hodiny ráno polícia prijala oznámenie, že spoznali ženu na základe zverejneného pátrania. Podľa informácií TV JOJ z prostredia pátrania Nadežda údajne videli pohybovať sa v Pezinku. Polícia túto informáciu išla preveriť. Po analýze záznamov z pouličných kamier zistili, že sa nejednalo o hľadanú matku troch detí. 

​Po 39-ročnej žene polícia pátra od utorka. Z domu v  Rusovciach mala odísť v pondelok, bez peňaženky a bez dokladov. 

V utorok pátrací tím a záchranári prehľadávali okolie Čunova, Rusoviec a rovnako aj Jaroviec. Prešli aj lesy a bažiny. Pri pátraní využili aj špeciálne vycvičených psov. 

Nezvestnú mal v utorok okolo pol 6:00 ráno vidieť priamo v Čunove aj miestny poštár. Mužovi sa podľa inforomácií TV JOJ zdalo, že žena nepochádza z dediny a je na prvý pohľad dezorientovaná. Ak ste náhodou ženu spoznali kontaktujte políciu na čísle 158.

Pozrite si reportáž o prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy