Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO: Zásah kukláčov v Medzilaborciach. Zadržali 21-ročného mladíka
Zdielať na

VIDEO: Zásah kukláčov v Medzilaborciach. Zadržali 21-ročného mladíka

MEDZILABORCE / Polícia zasahovala skoro ráno v obci Medzilaborce na severovýchode Slovenska. Zadržali pritom mladíka, u ktorého našli množstvo podozrivej sušiny.

"Humenskí kriminalisti v spolupráci s príslušníkmi Kriminálneho úradu finančnej správy Košice za pomoci príslušníkov Pohotovostného policajného útvaru KR PZ Prešov vykonali v meste Medzilaborce služobný zákrok voči 21-ročnému podozrivému Martinovi," informovala polícia na svojej stránke. 

Pri dvoch domových prehliadkach a prehliadke vozidla našli a zadržali 1 kus igelitového vrecúška s obsahom zelenej sušiny, plechovú nádobu s obsahom zelenej sušiny, váhy, drvička na tabak, prázdne igelitové sáčky a 5 plastových tašiek obalených potravinovou fóliou s obsahom sušeného rastlinného materiálu o celkovej hmotnosti 1,28 kg.

Susedov prekvapilo, že v malom okresnom meste, kde pozná každý každého, mal Martin veľké množstvo drog, s ktorými podľa polície navyše obchodoval. Neoprávnene ich mal kupovať najmenej posledných 5 mesiacov. Časť zaistených podozrivých látok podrobili expertíze. Tá potvrdila, že ide o marihuanu.

Mužovi obmedzili osobnú slobodu. Skončil v cele. Vyšetrovateľ ho obvinili zo zločinu drogovej trestnej činnosti. V prípade dokázania viny mu hrozí až 10-ročné väzenie.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy