Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žena utiekla pred násilníkom ku karatistom. Muž skončil v nemocnici
Zdielať na

Žena utiekla pred násilníkom ku karatistom. Muž skončil v nemocnici

Zdroj: Profimedia

CHARLOTTE / Žena v americkom meste sa uchýlila pred násilníkom do telocvične, kde trénovali karatisti. Ako sa dalo čakať, prenasledovateľovi sa postavil hlavný tréner a muž skončil v nemocnici.

K incidentu došlo v americkom meste Charlotte v  Severnej Karolíne, informoval portál CNN. Bolo krátko po 9:00 hodine večer. Muž sa snažil uniesť ženu a prinútiť ju nasadnúť do auta. Podarilo sa jej ale vyslobodiť a pri úteku vošla do miestneho karate štúdia prosiac o pomoc.  

"V telocvični stále boli nejaké deti, ktoré čakali, kým ich rodičia vyzdvihnú a tiež pár starších žiakov, ktorí ešte upratovali po tréningu, keď mladá žena vbehla dnu a uviedla, že sa jej snažil niekto ublížiť," opisoval udalosti tréner Randall Ephraim.

Krátko na to do miestnosti vošiel spomínaný muž. "Nevedel som o koho ide, tak som sa spýtal či mu môžem nejako pomôcť. Povedal, že prišiel pre tú ženu. Ona ale trvala na tom, že ho nepozná a že sa ju snažil uniesť," pokračoval tréner.  

https://www.instagram.com/p/BhxrHwyHNtv/?utm_source=ig_web_copy_link

Ephraim následne požiadal muža, aby odišiel, ale on odmietol. Miesto toho sa začal správať agresívne a snažil sa dostať ďalej do telocvične. "Pristúpil som teda k činu a vyviedol ho von. Keď sme tam boli, tak sa opäť pokúsil zaútočiť, podľa toho som s ním naložil," dodal hlavný tréner. Násilník sa potom pokúsil napadnúť aj políciu, ktorá ho prišla zatknúť. Muž skončil v nemocnici. 

Nedávno došlo vo Veľkej Lomnici k útoku na posádku sanitky. Nahnevaný muž namieril na lekára zbraň: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy