Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Polícia začala trestné stíhanie v prípade streľby v byte na známom sídlisku
Zdielať na

Polícia začala trestné stíhanie v prípade streľby v byte na známom sídlisku

BRATISLAVA / V jednom z bytov na sídlisku v Petržalke malo dôjsť k streľbe. Po príchode na miesto polícia zistila, že v byte leží muž so strelným poranením hlavy. Zbraň ležala vedľa tela. Polícia prípad momentálne objasňuje.

Po piatkovej streľbe v jednom z bytov na sídlisku Petržalka, začala polícia v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. "Ďalšie okolnosti prípadu sú aj naďalej predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," vyjadrila sa hovorkyňa Slamková. 

Krátko po pred pol šiestou hodinou večer sa na bratislavskom sídlisku Petržalka ozvala streľba. K nej podľa oznámenia, ktoré polícia dostala, došlo v jednom z bytov na Brančskej ulici. "Po príchode na miesto policajti zistili, že v byte sa nachádza 37-ročný muž so strelným poranením hlavy," informovala policajná hovorkyňa Veronika Slamková. Strelná zbraň ležala hneď vedľa tela. Podľa informácií TV JOJ malo ísť o plynovku, ktorá mužovi nespôsobila smrteľné zranenie. 

Policajti zbraň zaistili a poslali na expertízne skúmanie. Na miesto boli privolaní aj záchranári, ktorí muža previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Muž by sa mal podľa našich zistení v týchto chvíľach nachádzať v stabilizovanom stave v Univerzitnej nemocnici na Antolskej ulici. Či chcel muž spáchať samovraždu alebo sa stal obeťou trestného činu, prípadne išlo len o nešťastnú zhodu náhod, preveruje polícia."Ďalšie okolnosti tohto skutku sú v súčasnosti predmetom objasňovania," dodala hovorkyňa polície. 

Po hádke sa spustila streľba. Čo sa v skutočnosti na poľnej ceste odohralo? Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy