Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V rodinnom dome ležalo bezvládne telo ženy. Napadnúť ju mal synov pes
Zdielať na

V rodinnom dome ležalo bezvládne telo ženy. Napadnúť ju mal synov pes

BUČANY / Tri dni pred novým rokom prišla o život 66-ročná Jana z Bučian. V rodinnom dome ju dohrýzol synov pes. Žena pár hodín po prevoze do nemocnice zomrela.

Staford mal na 66-ročnú Janu zaútočiť ešte v sobotu 29. decembra, a to okolo deviatej hodiny večer. Informáciu ako prvý priniesol portál tvnoviny.sk.

Potom, ako sa dcéra, ktorá odcestovala na dovolenku nevedela s mamou spojiť, volala bratovej priateľke.Tá sa išla do rodinného domu pozrieť. Podľa  informácií TV JOJ bolo zamknuté zvnútra a dnu sa nevedela dostať. Vošla teda cez okno a uvidela dôchodkyňu celú dohryzenú ležať na zemi. Psa, ktorý mal behať po dome zatvorila a privolala pomoc.  

Ženu záchranári po prvotnom ošetrení previezli do trnavskej nemocnice. Aj napriek obrovskej snahe lekárov jej nedokázali pomôcť, jej zranenia boli totiž veľmi vážne.Pes jej totiž dohrýzol nielen celé telo, ale najmä hlavu. Žena okrem toho stratila aj veľké množstvo krvi. "Pacientka bola privezená na urgentný príjem s rozsiahlymi hryznými poraneniami celého tela vrátane hlavy. Pacientku sa ja napriek poskytnutej intenzívnej starostlivosti nepodarilo zachrániť, a po piatich hodinách zraneniam podľahla," vyjadrila sa Katarína Tittelová, 

Pes patril synovi a žena s ním v osudnú chvíľu bola sama. No podľa našich informácií nebol agresívny, dokonca s ním nemali byť žiadne problémy. Preto, čo sa v dome stalo sa zatiaľ nevie. Po útoku sa príbuzní rozhodli psa zbaviť. "Príbuzní rozhodli o utratení psa, pričom na miesto sa dostavil veterinár, ktorý psa za prítomnosti policajnej hliadky utratil," informovala policajná hovorkyňa Martina Kredastusová. 

Pozrite si reportáž, ako sa správne ubrániť útoku psa:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy