Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vážna nehoda v Nitre. Vodič nákladiaku po náraze vliekol dievča niekoľko metrov
Zdielať na
Krimi

Vážna nehoda v Nitre. Vodič nákladiaku po náraze vliekol dievča niekoľko metrov

Zdroj: Polícia SR

NITRA / Vážna nehoda sa stala vo štvrtok popoludní v Nitre. Päťdesiatštyriročný vodič už zrážke zrejme nedokázal zabrániť. Do cesty mu mali vojsť dve mladé dievčatá. Jedno z nich utrpelo vážne zranenia. Mužovi, ktorý nákladné auto šoféroval, alkohol v krvi nenamerali.

Približne o štvrtej hodiny poobede došlo v Nitre k tragickej nehode. Na Dolnočermánskej ulici v blízkosti priechodu pre chodcov mužovi do cesty pravdepodobne náhle vošli dve mladé dievčatá. Päťdesiatštyriročný muž, ktorý šoféroval nákladiak, zrážke s dvoma 17- ročnými dievčatami už zabrániť nedokázal. 

​Jedno z dievčat po náraze ešte vliekol niekoľko metrov pod vozidlom. Tínedžerka utrpela veľmi vážne zranenia. 

"Alkohol v dychu vodiča zistený nebol. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže objasniť okolnosti zrážky," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Polícia už v tomto prípade už začala trestné stíhanie vo veci pre trestný čin ublíženia na zdraví. 

K ďalej, tento raz tragickej nehode došlo v piatok v Nitre v doobedných hodinách. Mladý vodič dodávky nedokázal zabrániť zrážke so 73- ročným chodcom. Dôvodom bola aj neupravená, zasnežená cesta. Aj napriek snahe záchranárov, ktorí ho oživovali 45 minút, zraneniam podľahol.

Pozrite si reportáž o tejto tragickej nehode v Nitre, ktorú dôchodca neprežil:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy