Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrozivo vyzerajúcu nehodu prežil vodič kamiónu akoby zázrakom
Zdielať na

Hrozivo vyzerajúcu nehodu prežil vodič kamiónu akoby zázrakom

HENCOVCE / Veľké šťastie mal 58-ročný vodič z Ukrajiny, ktorý havaroval v utorok neďaleko Vranova nad Topľou. S kamiónom plne naloženým dreveným nábytkom vyletel z cesty a vpálil do stromu. Iba zázrakom sa vodičovi absolútne nič nestalo.

Päťdesiatosemročný vodič tvrdil, že ho oslepil oprotiidúci kamión. Pred Vranovom nad Topľou strhol riadenie a vyletel z cesty. Niekoľkotonový kamión zastavil až strom. Ukrajinský vodič mal obrovské šťastie. Náraz do stromu zdemoloval kabínu tak, že je vôbec zázrakom, že z nej vyšiel po vlastných. Horšie by na tom bol jeho spolujazdec ak by nejakého mal. Ľavá strana bola tak zničená, že prístrojová doska bola tam, kde bolo predtým sedadlo. "Vodič vozidla bol pripútaný, takže prežil, ak by nebol pripútaný, mohlo sa to skončiť horšie," povedal Jaroslav Kučerov z asistenčnej služby. 

V podstate nielen vodič mal obrovské šťastie, ale takto celý náklad aj s kamiónom ostal zakliesnený o dva stromy. 

Po zdemolovaný kamión prišla špeciálna odťahovka. Po náklad zas náhradný ťahač. Nábytkom plne naložený náves pokračoval v ceste ďalej. Na to, aby havarovaný nákladiak dostali späť na cestu a na kolesá museli na nejaký čas úplne uzavrieť cestu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy