Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia v Revúcej stála život štvorročnú Ivanu. Mal na ňu padnúť televízor a nábytok
Zdielať na

Tragédia v Revúcej stála život štvorročnú Ivanu. Mal na ňu padnúť televízor a nábytok

REVÚCA / Obrovské nešťastie sa udialo v Revúcej. O život tam prišla štvorročná Ivanka. Na malé dievčatko mal spadnúť televízor a kus nábytku. Policajti vyšetrujú ako presne sa tragédia stala.

K smrteľnému úrazu došlo v nedeľu doobeda na jednom zo sídlisk. Podľa doterajších informácií sa súrodenci mali hrať v izbe a ich mama v kuchyni varila obed. Otec bol v čase nešťastia údajne v pivnici. Podľa doterajších informácií na seba štvorročná Ivana stiahla veľký, starý televízor. Okrem toho na ňu mala spadnúť aj skrinka. "K tragédii došlo za doposiaľ presne neobjasnených okolností," uviedla policajná hovorkyňa v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

Po príchode záchranárov prestala Ivanka dýchať, preto ju začali oživovať. "Maloletá pacientka utrpela devastačné poranenia, ktorým napriek veľkému úsiliu záchranárov, podľahla. Privolaný lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa záchrannej skupiny Katarína Načiniaková. 

Či niekto za smrť malej Ivany ponesie zodpovednosť ukáže vyšetrovanie. "Prípad vyšetrujeme ako prečin usmrtenia," dodala Kováčiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy