Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
V prívodovom kanáli vodného diela objavili policajti mŕtveho muža. Pravdepodobne ide o cudzinca
Zdielať na
Krimi

V prívodovom kanáli vodného diela objavili policajti mŕtveho muža. Pravdepodobne ide o cudzinca

DOBROHOŠŤ / Mŕtveho muža našli dopoludnia pri obci Dobrohošť v dunajskostredskom okrese. Podľa prvotných zistení by malo ísť o cudzinca. Policajti túto informáciu ešte preverujú.

Muža objavili v prívodnom kanáli vodného diela neďaleko obce. To, že na hladine pláva mŕtve telo, pravdepodobne niekto zbadal z hrádze a nahlásil to na políciu. Na miesto dorazila hneď policajná hliadka a hasiči.

​Nehybné telo objavili okolo 10:00 dopoludnia. Privolaní hasiči ho vytiahli na breh. Mŕtveho muža museli z vody preniesť cez kamene na brehu pod chodník na hrádzi. Oblečené mal dlhé nohavice, tenisky, sveter a zrejme aj bundu, čiže do vody musel spadnúť v chladnejšom počasí. Na miesto privolali aj obhliadajúceho lekára. "Obhliadajúci lekár sa jasne nevedel vyjadriť k príčine smrti, a preto nariadil vykonať pitvu," uviedla Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ Trnava. 

Údajne by mohlo ísť o cudzinca. Muž mal totiž pri sebe pas, ktorý bol vydaný v Malajzii. Podľa informácií TV JOJ telo mohlo byť vo vode asi mesiac, preto sa nedalo na mieste presne určiť, totožnosť obete. "Okolnosti úmrtia muža polícia vyšetruje ako usmrtenie," povedala Mária Linkešová.

Policajti zisťujú aj to, či nájdené doklady patrili mŕtvemu mužovi. Čo bolo presnou príčinou smrti zistia až pri pitve. 

Pozrite si aj reportáž o tom, ako taxikára zbili a podpálili mu auto:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy